Søk

Jaktklær for damer

Behagelige jaktklær er avgjørende for en god jaktopplevelse. Når vi startet utviklingen av en ny kolleksjon var det viktig ha i bakhodet ulike jegere. Økningen i antall kvinnelige jegere har gått betydelig opp de seneste årene og det er fantastisk å se at jakten har blitt mer inkluderende. Vi har også sett et økende behov av jaktklær som er mer tilpasset for damer. Dette har vi hatt i bakhodet under utviklingen av den nye kolleksjonen.

Cordura Pants Women

Vår Cordura jaktbukser for damer har en mer kvinnelig passform og unike detaljer basert på de behovene kvinnelige jegere har påpekt.

Cordura Jacket Unisex

Cordura Jacket Unisex er en jakke vi selv har lengtet etter. Det er den letteste, mest lydløse og luftigste jakken vi har utviklet. Cordura materialet er ekstremt slitesterkt, lett og tørker raskt.

Vi har inkludert ulike smarte funksjoner, som ventilasjon og lommer som er spesiallaget for jakt. Cordura materialet er nøye utvalgt og vi tørr å påstå at det er ett av de mest komfortable materialet som fins på markedet, samtidig som det er ekstremt slitesterkt med gode pusteegenskaper. Vårt hovedfokus har vært å skape de mest lydløse jaktbuksene for damer som noensinne har blitt gjort! Vi er stolte over å kunne si at vi har lyktes med det.

Unisex modeller tilpasset for damer

Som jegere vil vi bruke klær for aktiv jakt uten å måtte være bekymret for svette, regn eller kalde dager. Nr.1 Collection består av åtte plagg som vi anser som basisplagg som bør finnes i enhver jaktgarderobe. Jaktklærne er nøye utviklet og testet for å tilfredsstille kravene og våre behov som jegere.

Bortsett fra jaktbuksen som er utviklet for damer, så er resten av kolleksjonen unisex modeller. Men vi har forsikret oss om at størrelser og passformen også passer til kvinner. Vi har testet alle modellene for å forsikre at de tilfredsstiller kravene til begge kjønn. For damer så anbefaler vi å gå en størrelse ned i unisex modellene.

Vi er stolt over å kunne presentere Nr. 1 Collection med unike jaktklær og vi hjelper deg gjerne med å finne modellene som passer for deg og dine behov. I fremtiden håper vi å kunne introdusere Shell Pants for damer og vi håper du tar kontakt med oss hvis du har innspill til produktutvikling av en dameversjon.

Bearskin sitt mål er å utvikle jaktklær til perfeksjon slik at du som kunde blir fornøyd og kjenner deg trygg på at klærne er gjennomtenkt og utviklet etter beste evne for å passe til jakt.

Materialvalgene, utformingen og detaljene i plaggene er nøye utvalgt slikt at du skal slippe å bekymre deg for om jaktklærne holder under en lang dag på jakt.

Vi hjelper deg

Er du interessert i å vite mer om våre jaktklær for damer? Uansett hvilket spørsmål du måtte ha så er vi her for å hjelpe deg! Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.