Søk

Bra jaktbukser for damer kan være vanskelig å finne. Det finnes få alternativ på markedet og ofte er de unisex modeller.
Bearskin er derfor stolte over å presentere Cordura Pants jaktbukser for damer, utviklet spesielt for kvinnelige jegere. I utviklingen av jaktbuksen har vi lagt mye tid på å ta frem en behagelig passform i kombinasjon med slitesterkt materiale og og de nødvendige detaljene for en perfekt jaktbukse. Resultatet ble Cordura Pants - en jaktbukse uten membran og en av de beste jaktbuksene på markedet for damer.

Cordura Pants Women

Vi er glad for å presentere Cordura jaktbukser for damer i denne kolleksjonen. Materialet i buksen er utrolig behagelig å gå i og er superlett å bære, samtidig som det er ekstremt slitesterkt kvalitet som kommer til å holde i mange år.

Slitesterkt materiale

Materialet og fargene er nøye utvalgt og slitetestet for å være sikre på at det ikke står i veien for å lykkes på jakt. Cordura materialet er et ekstremt lydløst materiale slik at du kan bevege på deg uten å bli oppdaget av viltet. Fargene er utvalgt for å være den mest naturlige fargen i nordiske jaktmiljøer, noe som bidrar til at du smelter inn i naturen.

Bearskin har alltid gjort sitt ytterste for å skape plagg som man kan bevege seg godt i og som har gode pusteegenskaper. For Nr. 1 Collection har vi tatt et enda større steg mot kvalitetsklær og lagt mye energi i detaljene på plaggene. Cordura jaktbukser har presis de egenskapene som man trenger og mer til for den ultimate jaktbuksen og bidrar forhåpentligvis til at man kan lykkes bedre når man er ute på jakt. Lommene er nøye plassert og tåler å bære med seg alt utstyret man har. Det er den letteste, mest lydløse og mest behagelig jaktbuksen vi noensinne har skapt.

Sammen med de fremste produktutviklerne i Skandinavia har Bearskin nå lansert innovative jaktklær utvikler av og for jegere. Vi har kombinert 30 års erfaring innen produktutvikling og materialer sammen med jaktkunnskap og våre ønsker og behov for fremtidens jaktklær.

Bearskin sitt mål er å utvikle jaktklær til perfeksjon, for at du som kunde skal føle deg trygg på at produktene du kjøper er gjennomtenkte, velutviklet og testet til det maksimale.

Materialvalgene, passform og detaljene på våre jaktklær er gjennomtenkte slik at du kan fokusere på jakten.


Vi hjelper deg

Er du interessert i å høre mer om våre jaktbukser? Uansett spørsmål så er vi her for å hjelpe deg! Ta kontakt med oss for spørsmål du måtte ha.