Søk

Jaktdress

En jaktdress skal dekke mange ulike behov. Det skal være lydløst, ha riktige og mange lommer, puste godt og være behagelig å ha på seg. På Bearskin har vi lagt mye tid og energi i å utvikle jaktklær som passer våre egne og andre jegeres behov. Vi ønsker at man skal lykkes med sin jakt, uansett jaktform, og jaktklær skal ikke stå i veien for en god opplevelse.

Shell Jacket

I utviklingen av Nr. 1 Collection var vårt mål å skape jaktklær som varer i generasjoner. Våre erfarne jegere og produktutviklere har jobbet i mange timer for å definere hva som ligger i den perfekte jaktdressen. I disse diskusjonene kom vi frem til at en god jaktdress ikke skal stå i veien for deg, det bør være jaktklær som bidrar positivt til din tid i skogen og til en vellykket jakt.

Vi tror på detaljer og våre jaktdresser er nøye utviklet, testet og testet igjen. Resultatet ble nr. 1 Collection, åtte plagg som danner grunnlaget for vårt varemerke og vår identitet: Stillegående og pustende jaktklær som skal bidra til en vellykket jakt. Vi ønsker å hjelpe deg med å jevne ut oddsen og være tilstede når du skaper dine mange jaktopplevelser.

Shell Pants

Våre jaktklær er svært gjennomtenkt og det er lagt mye kjærlighet på små detaljer som plassering av lommene, til materialer som bidrar til en ekstremt stillegående jaktdress og klær som varer. Et annet viktig aspekt for oss var plaggenes pusteevne. Derfor vi har skapt en jaktdress for bevegelse og som holder deg varm og tørr selv under de våteste dagene.

Vi tror på kvalitet og har derfor laget kvalitetsplagg som forhåpentligvis bidrar til mange vellykkede jaktopplevelser. Vårt håp er at jaktutstyret vårt skal vare i generasjoner og at opplevelsene i skogen blir mange.