Søk

Bra jaktbukser er viktig for å skape en god jaktopplevelse og for å være effektiv mens du jakter. Jaktbukser må være behagelig å gå i, være helt lydløse og ha bra ventilasjon på de riktige stedene.

Sammen med vårt produktteam har Bearskin utviklet innovative jaktklær som er utviklet av og for jegere. Vi har kombinert 30 års erfaring innen material og tekstilvalg med Bearskin sin jakt kunnskap og våre ønskemål for passform og detaljer.

Vi tok alle våre grunnleggende ideer som lydløse og smidige bukser til neste nivå for å skape jaktbukser som er så behagelig at man nesten ikke merker at man går i de. Dette skal selvfølgelig ikke gå ut over kvaliteten, så vi har sørget for at jaktbuksene i Nr. 1 Collection er robuste og så lydløs at man kan gå med de under alle forholdene som fins når man er ute på jakt. Resultatet ble tre fantastiske jaktbukser som vi ønsker å gå med alle dager i uken og som aldri kommer til å begrense deg når du er ute og jakter.

Vi er stolte over å presentere våre nye jaktbukser og nå kan du sikre deg et par på forhåndsbestilling!

Cordura Pants

Som aktive jegere så vi behovet for å utvikle et par nye jaktbukser som er lett å gå i, har gode pusteegenskaper, er hurtigtørkende og som tåler tøffe tak. Dette er spesielt viktig for de som jakter med hund. Dette ble selve grunnen til Cordura Pants.

For bevegelig jakt ønsket vi et materiale som ikke setter noen begrensninger og som tar deg frem helt lydløs gjennom skog og mark. Vi ønsket en jaktbukse som var så lett at det nesten ikke føles som du har den på deg, samtidig som den oppfyller alle våre behov. Cordura Pants er den letteste og mest hurtigtørkende jaktbuksen vi noensinne har utviklet. Samtidig så er den så robust og lydløs at man kan bruke den for alle mulige jaktformer. Vi har sørget for å plassere lommene og ventilasjon akkurat der du har behov for de. I Cordura Pants har vi testet og utviklet alle de viktige detaljene så du kan fokusere på jaktopplevelsen.

Shell Pants

Shell Pants holder deg tørr samtidig som den er ekstremt lydløs.

Bearskins filosofi og fokus er å ta frem prdukter som skal holde deg tørr de regnfulle dagene, komfortabel de varme dagene og varm på de kalde dagene. Vi vet at de fleste dager i skogen ofte kan være bløte og kalde, og når man går gjennom skog og myr er det viktig å holde seg tørr slik at man kan holde det gående i mange timer. Når vi startet utviklingen av Shell Pants hadde vi samme krav på lydløshet og komfort, men med et ekstra vanntett lag. Vi kan med stolthet si at vi har lyktes med denne oppgaven! Shell jaktbukse holder deg tørr samtidig som den er ekstremt lydløs.

Cordura Bib Pants

Vi er stolt over å presentere vår Cordura Bib Pants, en helt nyutviklet snekkerbukse for jakt! Et resultat av mange timer med diskusjoner og testing som bringer noe helt nytt i jaktverden!

Hva får du når du kombinerer jegere, visjonærer og verdensledende designere? Vi nullstilte oss i forhold til hva vi tidligere har utviklet og hva som allerede eksisterte i markedet. Vi tok de mange erfaringene som fins i Bearskin blant sportsfiskere, snekkere, fjellgåere og selvsagt jakt og utviklet noe helt nytt. Med jaktbuksen Cordura Bib Pants kan du bære alt jaktustyret ditt. Den er perfekt til alt fra milelange dager på fjellet på jakt etter villrein, men også til tøffe og svette dager som hundefører etter bjørn og elg. Det er den mest lydløse jaktbuksen for jakt som noensinne har blitt utviklet, samtidig som den er svært slitesterk og hurtigtørkende. Vi elsker Cordura Bib Pant - og håper du kommer til å elske den også. Nå fins den endelig for forhåndsbestilling!

Cordura Pants Woman

Gjennom årene har Bearskin hatt mange trofaste kvinnelige jegere. Vi så derfor selvsagt til å utvikle en helt ny jaktbukse for damer. Cordura Pants Woman har de samme smarte detaljene og den gode kvaliteten som herreversjonen, men med en mer feminin passform.

Vi på Bearskin har forsøkt å definere alt det vi ønsker å få ut av en bra jaktbukse, og vi har lagt stor vekt på alt fra lommenes plassering til materialvalg. Uansett om det er vår Cordura jaktbukse, innovative Cordura Bibs eller vår skallbukse. Samtlige jaktbukser har en ting til felles, og det er at vi har lagt ned masse energi på å ta frem produkter som vi er stolte over å bruke. Hver jaktbukse har blitt testet av ulike jegere fra nord til sør mellom Sverige og Norge under det siste året.

Bearskinskal utvikle jaktklær til perfeksjon, for at du som kunde skal kjenne deg trygg på at man kjøper kvalitetsvarer som er gjennomtenkt og testet. Når man tar på seg et par Bearskin jaktbukser, uansett hvilken modell du velger, så skal du være sikker på at vårt team har lagt mye tid og fokus på produktet, fra tegnebrettet til brukertesting. Vi lagt ned mye arbeid for å være sikker på at jaktbuksene holder de forventningene du som jeger har.


Vi hjelper deg

Lurer du på noe eller har spørsmål knyttet til våre jaktbukser? Ta kontakt med vår kundetjeneste. Vi på Bearskin vil at du skal være fornøyd, og vi hjelper deg gjerne hvis du har noen spørsmål.