Søk

Nr. 1 Collection

Ved å ta utgangspunkt i vår egen jakt vil Bearskin skape jaktklær som vi selv drømmer om og har behov for. Både for å utvikle oss selv som jegere, men også for Bearskin som varemerke.

Den aktive jakten ligger Bearskin nært om hjertet. Jakt med løshund på elg, bjørn og vildsvin, jakt på fugl, slippe drevere og terrier etter rev. Dette er jaktformer som vi ser på som et privilegium på våre nordiske marker. I denne typen av jakt og andre jaktformer så er behovet for slitesterke og gjennomtenkte jaktklær veldig viktig. I tillegg vil vi røre oss så lydløst vi bare kan gjennom skog og mark. De fleste dager i skogen innebærer ulik tempo og varierende terreng som stiller høy krav til klær som puster godt, men som også beskytter oss mot vær og vind.

For å øke sjansene til å lykkes under jakten spiller jaktklær en ganske stor rolle. Jaktklær skal være en mulighet, og noe som gjør at du kan bevege deg sømløst gjennom skogen uten å bli oppdaget. Jaktklærne skal følge bevegelsene dine, hjelpe deg mot både varme og kulde og beskytte deg mot naturen og været. Når dette klaffer bra så øker man sjansen for å lykkes som jeger og finne viltet. Bearskin er stolt over å introdusere Nr. 1 Collection.

Bearskin - Even the odds

Komponenter

Under det siste 1.5 året har vi samlet 30 års jakterfaring med noen av de fremste produktutviklerne innen friluftsklær for å ta frem Nr. 1 Collection. Vi har brukt utallige timer på å diskutere, teste og forbedre hva vi tror kan legge fundamentet for fremtidens jaktklær.

Jakt stiller høyt krav til utstyr. Været kan skifte raskt, terrenget varierer og tempoet under jakten kan gå fra 0 til 100. Med dette i bakhodet har vi stilt høye krav til materialvalg og de detaljene som ligger i våre produkter. Ved å samle erfaring og kunnskap omkring jakt og produktutvikling har vi valgt å jobbe sammen med det velkjente varemerket Cordura.

Cordura er kjent for sin slitestyrke og holdbarhet i sine produkter. Det ble et naturlig valg på deler av kolleksjonen. Cordura stoffet er laget i Sverige og klærne er sydd i Estland.

Skall plaggene våre er sydd med Gelanots materiale. Det er det mest lydløse materialet vi kunne finne uten at det går ut over kvalitet eller holdbarhet.

For glidelåser har vi valgt YKK da de er verdensledende og de aller beste innen det de driver med!

Kombinasjonen av disse leverandørene som leverer kvalitet i ypperste klasse danner grunnlaget for Nr. 1 Collection. Jaktklær med en ekstrem holdbarhet og som blir en naturlig del av deg som jeger. I mange år!

Egenskaper

Nr. 1 Collection består av jaktklær hvor ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene. Detaljene er nøye utvalgt for at man skal kunne bære med seg det man trenger under jakt. Et av punktene vi har fokusert ekstra på er utvalget og størrelse på lommer. Vi ønsket å skape jaktklær som gir rom for individuelle tilpasninger, slik at en kan bruke jaktklærne slik man selv ønsker.

Hettene på jaktjakkene er nøye utviklet og er ytterst gjennomarbeidet for å være tilpasset det bevegelsesmønsteret man bedriver under jakt. Jaktbuksene har glidelåser og knapper for og enkelt kunne ta av og på seg jaktsko eller jaktstøvler. Vi har også lagt til avtagbare bootlocks som kan bli igjen på skoene så man slipper å tenke når man skal ut i skogen.

Skall plaggene har en passform som gir maksimal handlingsfrihet så de er lett å bevege seg i. Skallbuksen har en glidelås langs hele benet slik at du kan lett ta de av og på, samtidig som det gir maksimal ventilasjon. Detaljene er mange, men de er gjennomtenkt for at du som jeger skal øke sjansen for å lykkes under jakten.

Solide farger som gjør at du smelter inn i omgivelsene

Nr. 1 Collection består av jaktklær med et solid fargespekter. Vi har sett på et større geografisk området og forsøkt å finne de fargene som er effektive i så mange nordiske miljøer som mulig. Vi har valgt Tarmac som hovedfarge, en farge som vi ser smelter godt inn i alt fra norske fjell og skoger til tettpakkede skogsområder i Sverige.

Tarmac brukes også i enkelte militære miljøer da den fargen anses å ha best kamuflerende effekt. For å skape kontraster har vi brukt nærliggende farger. Kombinasjonen gjør at du smelter inn i omgivelsene.

The Canyon of the Golden Buck

Den ultimate testen

Villreinsjakt i Norge er for mange en drøm! Følg Bearskin og Toppenjakt når de fikk muligheten til å oppleve ekte reinsjakt i Forollhogna. Med mer enn 100 kilometer til fots i fjellet, tunge ryggsekker, minimalt med mat og et skiftende vær, fikk de virkelig testet seg på reinsjakt. Vakre Forollhogna byr på magisk natur og store jaktopplevelser. Her må man tilpasse seg naturen for å lykkes som jeger. Med rett jaktutstyr, godt samarbeid og gode forberedelser så maksimerte de muligheten for å lykkes og resultatet ble større enn noen hadde drømt om.

Følg Bearskin og Toppenjakt på et fantastisk jakteventyr når de får oppleve muligheten på en av de største villreinene i Norge på mange år.