Søk

Gjennom årene tror vi at vi har funnet en formel for å lykkes på jakt. Den består av forberedelser, kunnskap, erfaring og lysten etter å alltid bli bedre. Denne erfaringen fra jakt har vi tatt med oss i utviklingen for å skape fantastiske jaktklær som holder i mange år. De solfylte dagene er det ofte ikke mange av, og været kan ofte spille en stor rolle for å lykkes. Når vi utviklet Nr. 1 Collection var vårt mål å skape behagelige mellomlag av høy kvalitet - slik at du kan fokusere på jaktopplevelsen!

Vår mellomlag kolleksjon består av to basis produkter som vi anser som en nødvendighet når man er ute og jakter. Man skifter ofte mellom å være aktiv og stillesittende, og på jakt må man ofte smøre seg med tålmodighet mellom slagene. Vår kroppstemperatur og svette stiger når vi er aktiv, og synker når vi sitter rolig. Det er derfor svært viktig å ha rett basisplagg tett inntil kroppen som regulerer kroppstemperaturen etter aktivitetsnivået.

Midlayer Fleece

Bruk den som en jakke eller som et varmende mellomlag. Midlayer Fleece kommer til å beskytte deg mot både vær og faren for å bli oppdaget i skogen takket være det svært lydløse materialet, praktiske lommer og detaljer og at du kan bære med deg det du behøver. Cordura materialet i kragen og på lommer sørger for at du blir lydløs og forsterket der du er mest utsatt for, slik at du ikke trenger å bekymre deg for verken vær eller omgivelser i skogen.

Vi ville skape et mellomlag plagg som man kan bruke på de kaldeste dagene, men som du også kan bruke som et eget ytterplagg. Vi har sørget for at alle de samme detaljene for å bære den som en jaktjakke er med. Midlayer Fleece har lommer som er spesiallaget for jaktutstyr, en farge som smelter inn med naturen og selvfølgelig et helt lydløst materiale. Vi kommer til å bruke denne alle dager i uken!

Merino Wool Long Sleeve

Det er viktig at vårt innerste lag kan transportere svette og varme. Derfor har vi utviklet baseplagget Merino Wool Long Sleeve. Denne kan brukes til både jakt, friluft og hverdags.

Cordura Bib Pants og Merino Wool Long Sleeve - jaktklær fra Bearskin

Merinoull er fantastisk når det kommer til både isolering og transport av varme. Merino Wool Long Sleeve sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for å bli for varm eller for kald. Den er enkel og bra - akkurat som den bør være!

Bearskins mål er å utvikle jaktklær til perfeksjon, slik at du som kunde og jeger ikke trenger å bekymre deg for at det du kjøper er gjennomtenkt og testet. Materialvalgene, passformen og detaljene på våre produkter er nøye gjennomtenkt slik at du kan være sikker på at utstyret ikke svikter under en lang dag på jakt.

Vi hjelper deg
Er du interessert i å vite mer om våre jaktklær? Ta kontakt med oss på vår kundetjeneste så hjelper vi deg!