Søk

Nr. 1 kolleksjon

En fantastisk jakke kan være nøkkelen til en god opplevelse i skogen. Men hva ligger i den perfekte jaktjakken? Når vi satte i gang utviklingen av Nr. 1 Collection samlet vi 30 års erfaring innen jakt og produktutvikling. Vi gikk nøye til verks for å kartlegge behov og drømmer for hvordan den perfekte jaktjakken var utformet.

I vår Nr. 1 Collection har vi skapt tre ultimate jaktjakker som vi mener man behøver for alle typer jakt; Cordura Jacket, Shell Jacket og Midlayer Fleece.

Cordura Jacket

Cordura Jacket er en superlett jaktjakke som puster svært godt. Den er utviklet for aktiv og smidig jakt, samtidig som den er slitesterk for å bære med seg nødvendig jaktutstyr.

Cordura Jacket

Vi har valgt materialet Cordura, en innovasjon innen jakt! Cordura er lydløst, holdbart og har ekstreme pusteegenskaper. Dette gjør materialet perfekt som ytterplagg for jakt. Cordura Jacket er blitt en del av vår base kolleksjon. Den er utviklet for bevegelig jakt og vil med sine funksjoner gi den beste muligheten for å lykkes med jakten.

Hemmeligheten i Cordura Jacket ligger i de svært sterke sømmene, høykvalitets materiale og de erfaringene og den kunnskapen som våre jegere besitter når de har utviklet den. Den har akkurat rett plassering på lommer og detaljene kommer til å gjøre deg glad av å bruke den.

Shell Jacket

Vår Shell Jacket er utviklet for de regnfulle dagene. Vi ville videreføre de gode ideene fra Cordura Jacket til en jaktjakke som holder deg tørr når været er som verst.

Shell Jacket

Vi vet hvor bløtt det kan være ute i skogen og på fjellet, og de fleste jaktdager er ikke alltid de mest solfylte. Vår skalljakke kommer til å holde deg tørr under hele dagen, samtidig som vi tørr å påstå at det er en av de mest lydløse skallplaggene som finnes innen jaktverden.

Vi har valgt et material som tåler opp til 10 000 mm, men som også puster svært godt slik at du eksporterer fukt og svette. Vi er overbevist om at vi har skapt den ultimate jaktjakken som du kan ta med deg når været er på sitt værste og som bidrar til at du kan tilbringe utallige timer i skogen selv om regnet øser ned.

Midlayer Fleece

For de kalde dagene har vi utviklet Midlayer Fleece. Denne kan man enten bruke som ytterplagg eller som et mellomlag.

Vi har selvfølgelig tillagd de samme detaljene i vår Midlayer Fleece som i de andre jakkene: perfekt passform, lommer som er spesiallagd for jaktutstyr, riktig farger så du smelter inn i naturen og et lydløst materialet. Du kommer til å elske denne - det gjør i alle fall vi!

Nr. 1 Collection

Vi er stolt over å kunne presentere jaktjakkene fra vår Nr. 1 Collection. Vi er sikre på at de kommer til å gi deg mange fantastiske jaktopplevelser. Jakkene er utviklet for å kunne bidra til at du lykkes bedre når du er ute på jakt. Vi håper og tror at jaktjakkene kommer til å bli i jaktgarderoben i mange år og bidra til mange fine jaktminner.

Mål
Bearskins mål er å utvikle jaktklær til perfeksjon, for at du som kunde og jeger skal føle deg trygg på at produktene du kjøper er nøye gjennomtenkt, utviklet og testet.

Materialvalg, utforming og detaljer på våre plagg er alle gjennomtenkte så du slipper å tenke under en lang og i blant uviss jaktdag.

Vi hjelper deg
Er du interessert i å vite mer om våre jaktjakker? Uansett spørsmål så er vi her for å hjelpe deg!