Søk

FAQ

Retur & reklamasjon

Du kan kjøpe en fraktseddel i vår nettbutikk. Den finner du her.

Du kan også gå direkte til nærmeste postkontor eller post i butikk.

Fyll i returseddel som kom med i pakken. Om du har mistet returseddel så finner du et eksemplar her.

Om du har handlet på faktura så er lurt å flytte forfallsdato hos Klarna. Dette gjør du gjennom Klarna (https://my.klarna.com) eller kontakter Klarna gjennom telefon 21 01 89 91 så hjelper de deg. Kreditering av faktura skjer deretter.

Når vi har mottatt og behandlet returen din så sender vi deg en bekreftelse på mail. Om du ønsker å bytte størrelse så anbefaler vi å legge en ny bestilling og be om tilbakebetaling for den du sender tilbake.

Om du velger å sende pakken gjennom et postkontor så anbefaler vi å sende med sporing. Ved retur har du 14 dager på å returnere varen tilbake til oss etter du har mottatt den og du som kunde er ansvarlig for denne forsendelsen.

Ved reklamasjon så må du ta kontakt med vår kundeservice. Send bilder av reklamasjonen til info@bearskin.no og skriv hva det gjelder.

Om du har handlet på faktura er det lurt å flytte forfallsdato hos Klarna (https://my.klarna.com) eller pause faktura. Du kan også kontakte Klarna via telefon på 21 01 89 91.

Du har alltid 14 dagers angrerett fra du har mottatt varer fra oss. Frakt for retur står du som kunde selv for. Les mer under "Hvordan returnerer jeg en vare?".

Når vi har behandlet din retur eller reklamasjon så gir vi deg beskjed via mail. Behandlingstid kan variere, men som regel er det 1-2 uker. Vi krediterer din bestilling når vi har behandlet din retur.

Bestilling & betaling

Ordrebekreftelse sendes til den e-posten du har oppgitt når du har gjennomført betaling. Dersom ordrebekreftelsen ikke dukker opp så er det viktig at du gir oss beskjed via info@bearskin.no. Gjerne dobbeltsjekke at ordrebekreftelse ikke har havnet i søppelpost.

Om du har valgt å betale med faktura så sendes denne til din e-post når du har gjennomført betaling. Om du ikke har mottatt din faktura er det viktig at du går inn på Klarna (https://my.klarna.com) for å se din faktura. Ta kontakt med Klarna på telefon 21 01 89 91 for ytterligere spørsmål.

Du kan lese våre kjøpsbetingelser her.

Vask & vedlikehold av våre produkter

Cordura er et ekstremt slitesterkt materialet av syntetisk fiber (Polyamid) og 3% elastan. Dette gjør plagget helt lydløst, slitesterkt, hurtigtørkende og at det holder i mange år. For å få mest ut av plagget så anbefaler vi å følge anbefalt vaskeinstruks:
- Maks 40 grader
- Velg et kort (eks. syntetisk) program på maskinen
- Tørk på lav varme og stryk på lav varme

Vaskemiddel
Bruk vaskemiddel uten blekemiddel eller hvitt vaskepulver. Blekemiddel kan ødelegge tekstilen og hvitt vaskepulver kan forandre farge på plagget samt at man synes bedre for vilt. Ikke bruk tøymykner.

Voks
Om du ønsker å vokse cordura-plagg så går det fint, men husk å bruk lav varme. Voksing gjør stoffet mer vind- og vannavstøtende og vil en viss grad også mer avvisende for skitt. Stoffet kan potensielt puste mindre avhengig av hvor mye voks du bruker. Lukk glidelåsen og fjern buksekroken før vask.

Midlayer Fleece bør vaskes i vaskepose, spesielt på de første vaskene for å minimere risikoen for at mikrofiber kommer ut med avløpsvannet. For å få mest mulig ut av plagget ditt anbefaler vi følgende:
- Maks 40 grader
- Kort program (feks syntetisk program)

Vaskemiddel
Bruk vaskemiddel uten blekemiddel eller hvitt vaskepulver. Blekemiddel kan ødelegge tekstilet og hvitt vaskepulver gjør at fargene endrer seg, noe som kan påvirke din synlighet for vilt. Ikke bruk tøymykner og lukk glidelås før vask.

Merino Wool Long Sleeve består av 100% merinoull for best mulig funksjon og komfort. For å få mest mulig ut av plagget bør den vaskes på:
- Maks 30 grader
- Ullprogram eller kortprogram

Husk at merinoull ikke trenger å vaskes så ofte, og det holder som regel å la plagget henge til luft etter bruk.

Et plagg med membran beholder egenskaper og funksjon i lang tid. For å få det beste ut av plagget, både når det regner og når det er tørt, så anbefaler vi å vaske det noen ganger, samt impregnere det.
- Vask på et skånsomt program, gjerne med lite eller ingen sentrifugering.
- Man kan gjerne tørke plagget på lav varme i tørketrommel, da det bidrar til å gjenvinne materialenes egenskaper etter vask.

Impregner plagget etter vask, eller før ved å bruke et impregneringsmiddel for bruk i vaskemaskin (følg da anvisningen på produktet og vasketråd i plagget). Man kan også påføre impregnering i etterkant, feks ved bruk av spray eller annet egnet impregneringsmiddel.

Vi anbefaler at du bruker impregneringsmiddel uten PFC. Lukk alle glidelåser og løsne strikk før vask.