Søk

Det er mange faktorer som avgjør når man skal ute på jakt. Forberedelser, kunnskap, erfaring, været, jaktutsyr, jaktlaget, jakthunden og dine jaktklær. Bearskin sitt erfarne team av jegere har tatt all denne kunnskapen etter utallige timer i skogen og skapt Nr. 1 Collection.

Det siste 1.5 året har vi samlet og kombinert 30 års jakterfaring sammen med noen av de fremste produktutviklerne i verden innen friluftsklær. Vi har brukt mange timer på å diskutere, teste og forbedre hva vi tror vil legge fundamentet for neste generasjon jaktklær.

Nr. 1 Kollektion

Nr. 1 Collection består av åtte essensielle jaktklær som vi mener burde finnes i alle jegeres jaktgarderobe. Jaktklærne er nøye utviklet og testet for å sikre at de er lydløse, robuste, puster godt og er tillagd de rette detaljene for at du skal lykkes med jakten. Som jegere selv er vi stolt over å ta frem denne kolleksjon, da det er jaktklær som vi selv kommer til å bruke uten å være urolig for varme, regn eller kalde dager.

Cordura

Vi har valgt Cordura som materiale i flere av plaggene i kolleksjonen. Cordura har egenskaper som matcher ekstremt godt våre behov som jegere. Det er ekstremt slitesterkt og lydløst, og kommer til å vare i mange år selv under tøffe forhold på jakt. Fargene vi har valgt å bruke er gjennomtenkte og testet i ulike miljøer for å være sikre på at de smelter inn i miljøer man jakter i.

Alt ligger i detaljene!

Alt ligger i detaljene! Bearskins jegere har lagt mye fokus på å finne de riktige detaljene i våre jaktklær. Plassering og størrelse av lommer, plassering av glidlåser og ventilasjon og hvor antennen skal komme ut. Det finns mange detaljer i jaktklær som vi ikke tar for gitt!

Disse detaljene er viktige da de kan være avgjørende for å lykkes under jakten. Det vi forsøker å si er at ingenting er overlatt til tilfeldighetene - det fins en tanke bak hver detalj og vi håper du kommer til å elske de like mye som vi gjør!